Новини

Трите прасенца

Промяна в програмата

25 яну

Уважаеми клиенти,

На 25.01.2023 в 16:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на Трите прасенца, ДКТ Пловдив:


"Скъпи зрители, на 11.02.2023 вместо спектакъла "Трите прасенца" ще се играе "Житената питка".

Закупените билети важат без презаверка в деня на представлението. Ако желаете, можете да ги върнете до 11.02 на касата на театъра. Молим да ни извините за неудобството! Екипът на Държавен куклен театър - Пловдив"


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 11 февруари 2023