Новини

ЗАЕШКА ДУПКА

Отмяна

31 май

Уважаеми клиенти,

На 31.05.2023 в 16:48 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЗАЕШКА ДУПКА, Театър 199:

“Постановката "ЗАЕШКА ДУПКА" на 07.06.23г. от 20:00ч се отменя.

Билетите закупени от Eventim.bg могат да бъдат върнати на касите на Eventim най - късно до 07.06.23г /сряда/, след тази дата билетите единствено се презаверяват за същото или друго представление по избор, до края на този сезон на касата на театъра.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  7 юни 2023