Print@Home

Тази услуга се активира единствено при желание от страна на организатора на събитието. Тя не се предлага за всички събития.

Услугата print@home е възможна само при покупка на билети през Интернет, посредством кредитна карта. След заплащане на Вашата заявка с кредитна карта, на страницата на "Начини на доставка" ще откриете услугата print@home. Ще бъдете насочени към страницата на www.eventim.bg с Вашия номер на заявка и линк към принт версията на Вашия билет.

Билетът е под формата на .pdf (за целта е необходима следната програма Adobe Reader).
Обръщаме Ви внимание, че билетът е действителен само в А4 формат. В никакъв случай не се опитвайте да го изрязвате. Повторното му използване в оригинал или копие е невъзможно.

В случай на загуба на билета или негово унищожаване, можете повторно да го разпечатате. За целта слдва да отидете в профила си, в "Мои заявки". Линкът към отпечатване на билета ще бъде активен. Имайте предвид следното: повторно допускане на мястото на провеждане на събитието по оригинал на билета или по копието ще бъде невъзможно. Поради тази причина не можем да гарантираме, че загубения от Вас билет няма да бъде използван от някой друг.

За да заплатите Вашия print@home билет, попълнете необходимите полета: изберете Visa International or MasterCard International card, попълнете 16 - те цифри от кредитната Ви карта, датата, до която е валидна, името на собственика на кредитната карта, CVC2/CVV2, защитният код и кликнете върху бутона "Плати".
След това ще бъдете прехвърлени отново на страницата на www.eventim.bg с Вашия номер на заявката и линк към заявките до момента, от където можете да принтирате Вашия билет. Ще получите билета си под формата на .pdf ще Ви е необходима програмата Adobe Reader за да го отворите.
Имайте предвид, че при закупуване на билети с опция Print@home Вие сте длъжни да предоставите за проверка на входа на събитието кредитата карта, с която сте извършили плащането!!!