EVENTIM

Над 120.000 събития в продажба през 2009 г. - CTS EVENTIM участва в почти всички концерти на най-големи артисти било като фирма, разпространяваща билети, организатор или и двете.
Присъствие в Европа – местни представителства в 20 държави – Германия, Великобритания, Швейцария, Русия, Полша, Унгария, Австрия и др.

Най-големи постижения на Ивентим в областта на продажбата на билети: Ивентим продава билети и/или организира концертите и туровете на почти всички световни музикални величия, работи с над 200 зали и театри в Европа, където е инсталиран софтуера на Ивентим, фирмата е основен партньор на много спортни клубове, както и продава билетите за почти всички Европейски кръгове от Формула 1 и други моторни спортове, Ивентим е ексклузивен билетен партньор на Световното първенство по футбол в Германия през 2006, както и на Зимните Олимпийски игри в Торино през 2006 г
Отлични перспективи за развитие – благодарение на установени дългогодишни взаимоотношения с водещи международни организатори на концерти, Ивентим има възможност да изгради глобална билетна платформа.

За връзка с нас: info@eventim.bg

Имайте предвид, че поръчки по електронната поща не се приемат!