Авторски концерт на Михаил Йосифов  - Билети

BG Misho - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Уважаема публика,

Съгласно Заповед № РД-01-856/19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването, считано от 21.10.2021 г. до отмяна на заповедта всички, които желаят да посетят концертите на музикалните състави на Българското национално радио е необходимо да предоставят валиден „зелен сертификат“ или отрицателен резултат от проведен до 72 часа преди влизане PCR тест или до 48 часа преди влизане бърз антигенен тест.

Извиняваме се за създаденото неудобство и благодарим за разбирането и подкрепата!


Михаил Йосифов е един от най-изявените български музиканти, тромпетист с характерен атрактивен, виртуозен стил, автор на музиката и аранжиментите за десетки клубни и студийни проекти, който се открояват с неподражаем творчески почерк. Професионалната си кариера започва с Биг бенда на БНР. Работил е многократно като солист и диригент на състава, и е един от най-ярките автори на музика и аранжименти, специално създадени за бенда.

Авторският му концерт ще представи българска инструментална и вокална музика, композирана от Михайл Йосифов и аранжирана от него специално за Биг бенда. Концертът включва и песни, създадени и в съавторство с младата певица Велека Цанкова. Тя ще бъде и солист в концерта.