Divas - Билети

Disco Divas  - Билети

Детайли за събитието

Саманта Фокс за първи път в клуб „Ялта“ заедно с Ирина Флорин и DJ Глория Петкова със специално денс парти

Mечтата на всеки мъж през 80-те Саманта Фокс и българската певица с най-много денс хитове Ирина Флорин, която с „Цвят лилав“, „Пътуване“, „Мога“ и „Докога“ вкара българската музика в дискотеките през 90-те години, рамо до рамо с популярната DJ Глория Петкова Glow ще избухнат със специално парти в клуб „Ялта“ на 24 ноември.

Саманта Фокс става популярна през 1986 г. с хита Touch Me (I Want Your Body), който става номер 1 в 17 държави, а тя се превръща в мечта за цяло поколение. През 1988 г. получава номинация за най-добра изпълнителка на наградите Brit. Днес британката има зад гърба си 8 албума и десетки хитове, които я правят една от най-големите звезди от края на 80-те. Тя е и първата британска певица с три хита в американския топ 20.

Грандиозно денс шоу с хитове от 80-те и 90-те на британската звезда Саманта Фокс като Touch Me”, “Nothing's Gonna Stop Me Now" и "Naughty Girls (Need Love Too)", на които няколко поколения меломани ще могат да танцуват, планува да разтърси легендарния софийски клуб „Ялта“ в края на ноември. На сцената ще можем да се насладим и на парчета от българската денс култура с легендарните хитове на Ирина Флорин. Песни, които всички пеем и до днес. Няма човек, който да не може да запее „Touch me“ или „Цвят лилав“, а талантливата DJ Глория Петкова Glow ще се погрижи за цялостното настроение на гостите. DJката е подготвила специални денс сетове, които да ни върнат в златните години на денс културата.

Билетите са в продажба.

Организатор на събитието: ЮПИ Ивентс