ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА  - Билети

BG Fantom300 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Не пропускайте едно изключително преживяване - световният мюзикъл „Фантомът на операта” от Андрю Лойд Уебър – в изпълнение на солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния театър. Най-касовият и зрелищен спектакъл на Музикалния театър, създал традиции в жанра и поставил най-много от мюзикълите на Уебър в България, ще се играе за първи път на открито - сред естествения декор на Античния театър в Пловдив.

След повече от 30 години на над 160 сцени по света и над 70 престижни награди, от които 21 „Грами” - ненадминат рекорд и досега - "Фантомът на операта" покорява сърцата и на взискателната българска публика.

"Фантомът на операта" е нео-готическа романтична история, която ни отвежда на сцената на парижката опера „Попюлер” през 19 век. Младото сопрано Кристин става обект на дълбоките чувства на мистичен герой, обитаващ таен лабиринт под същата сграда. Този, скрит зад бяла маска гений, живее в пълна изолация от света и невидимо ръководи живота в парижката музикална обител. Вечната битка между талант и посредственост става основна нишка в тази дълбока и „призрачно“ въздействаща история.