HELL OF A NIGHT

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Жените зад най-големия стенд-ъп спектакъл в България - ONE NIGHT STAND, се завръщат, носейки под ръка своите огромни страхове, с които ще отбележат най-опасния празник за българската идентичност - Хелоуийн.

След 2 напълно продадени спектакъла в Зала 1 на НДК и извънредно положение, което ни разказа играта, е време да се отдадем на най-добрия терапевт - смеха.

Hell of a Night - ПРЕМИЕРА НА СТРАХА - е авторски спектакъл с режисьор Стоян Радев, в който ще обследваме страховете, преследващи ни непрекъснато - сега, тази година, цял живот.

Кой от какво се страхува, откъде идват страховете и какво да правим с тях са непреходни теми, върху които всеки от нас е разсъждавал, докато вдига 100 от лежанка или бели картофи с остър нож.

И въпреки че едно от най-страшните неща е това да се качиш на сцена и да разтвориш гръдния си кош пред публиката, Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова и Оля Антонова ще го направят и ще ви сервират обилна двучасова доза страхове, лични истории и много много смях.

Събитието е с експлицитно съдържание и не се допускат хора под 18 години, както и такива със слаби нерви, предразсъдъци и чувствителни души.

Всички билети, закупени в предварителна продажба през март, ще важат за събитията на 30/10 или 01/11, като можете да изберете една от двете дати. Моля, направете вашата резервация на телефон 0885 888 566, във Фейсбук страницата ни Три жени на микрофона или по мейл 3onthemicrophone@gmail.com.


Всички закупени билети за 31/10 в НДК гарантират седящи ВИП места за новите дати в City Stage. При запълване на капацитета за една от датите ще приемаме резервации за следващата. При резервация имайте готовност да ни продиктувате баркод номера на билета си или номер на поръчка.


Всички билети, закупени от предварителна продажба, гарантират VIP седящи места под сцена. Ако желаете да върнете билета си, можете да го направите до 30/10 от мястото, откъдето е закупен.


Клубът ще работи с намален капацитет и местата са ограничени. Всички гости със стандартни билети ще бъдат настанени по реда на пристигане. Всички маси ще са на нужното разстояние една от друга.