icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
IRFAN | BEYOND Tour - Билети ©

IRFAN | BEYOND Tour

Къде

Sofia Live Club1 Bulgaria Square, NDK, subway with fountains,1000София,България

Дата на събитието

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Заповядайте на последния концерт от европейското турне на група Irfan, наречено BEYOND!

 

Концертът е последният след поредицата от седем европейски гига в Германия и Холандия, изнесени от групата през октомври 2019 година. Турнето е организирано по повод представянето на ремастерираните версии на ранните два студийни албума на групата "Irfan" и "Seraphim". Прекрасният нов звук е придружен от нови завладяващи визии на обложките на дисковете, които ще може да откриете за момента само по време на концерта.

 

IRFAN ще представи селекция от най-доброто от досегашното си творчество, изпълнявайки както стари, така и по-нови песни.

 

Звукът на IRFAN е оригинален електро-акустичен световен микс, повлиян от свещените и фолклорни традиции в България, Балканите , Персия, Близкия изток , Северна Африка и Индия, както от музикалното и духовно наследство на Византия и Средновековна Европа.  Цялостта на звука на IRFAN носи дълбочината на аудиоархеология, която изследва изгубеното праисторическо общочовешко музикално наследство в слоевете на времето.

 

IRFAN  използва въздействието на ефирни и мистични женски вокали в допълнение към силни мъжки вокали в комбинация с традиционни български, балкански, ориенталски, персийски и индийски струнни, духови, клавишни и ударни инструменти, вплетени в деликатен атмосферен електронен звук. Името на групата е заимствано от терминологията на суфите и означава „гносис“, „духовно познание“ или „откровение“. Музиката им е покана за мистично пътуване в и извън времето, послание, поетично разказано на езика на сърцето.

 

В дискографията на групата присъстват четири студийни албума: “Irfan” /2003/, “Seraphim” /2007/, “The Eternal Return” /2015/, “Roots” /2018/; както и музика за филми, театрални постановки и други.

 

ВРАТИ: 20.00

НАЧАЛО: 21.00

 

БИЛЕТИ: на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM на цена 12 лева. На място в деня на концерта ще са 15 лева.

 

РЕЗЕРВАЦИИ: https://www.sofialiveclub.com/events/2154/stage

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/741617309598913/