BG Sheis200 - Билети ©

She’s The One

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

За втора година #URBN ви кани на конференцията „She`s The ONE” - сцената за дами, които има какво да разкажат за успеха и пътя към него. Защото вярваме, че добрите примери са вдъхновяващи.


 


Местата са ограничени. Не се допускат лица под 18 години.


Събитието ще се проведе при спазване на противоепидемични мерки и дезинфекция.


Партньори на "She's The One" са A1, Philip Morris Bulgaria, Вина PIXELS, RiceUp!, White water.


 


 


Shes The One: 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена


Голямата актриса Татяна Лолова, ТВ-звездата Деси Стоянова, писателката Здравка Евтимова са само част от вдъхновяващите дами, които ще разказват истории от живота и успеха


 


Татяна Лолова влиза в главната роля на She’s the one - събитието, което ще събере на една сцена прецизна селекция от изключителни жени, които най-добре могат да бъдат описани с репликата „Няма невъзможни неща”. Театралната кралица и още 6 специални дами, до чиито изключителен свят всички искат да се докоснат, ще разкрият  какво се крие зад кулисите на успеха, какъв е пътят им до него и какви са уроците след това. По традиция вдъхновителките ще имат активна връзка с публиката и ще отговорят на любопитството и въпросите на своите почитатели, които ще присъстват на събитието.


Срещата със седемте вдъхновяващи българки е на 15 юли 2020, мястото е столичният клуб City Stage, а организатор на събитието е информационният портал Dir.bg.