SUMMER ANOMALY

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ЛЯТОТО СВЪРШИ казаха всички, НЕ ТОЧНО отговорихме ние.

☀️☀️☀️

Anomaly.bg и партньори ви предоставят една лятна аномалия във вида на дневно-до-среднощно парти на открито. За един цял ден, започвайки от следобяд и продължавайки до сутринта, ще пригодим страхотния хидропарк на Казичене в точната парти дестинация. Парти музика, вкусно хапване, интересни коктейли и хубави хора, на чист и свеж въздух на брега на язовира. Ще изпратим заедно слънцето... а може и да го посрещнем :)

🌭 За хапването ще се погрижат организаторите Cookology, а за бързо хапващите ще има вкусни хотдози от Rolling Dogs. Не пропускайте коктейлите на Aperol Spritz, или влезте сериозно в играта с Jim Beam.

🎵 NIA FAYE, Iliy и момчетата от WORST BEHAVIOUЯ подсигуряват музиката, така че очаквайте много хипхоп, рнб, електроника и денс.

🎟 БИЛЕТИ (от касите на Eventim, или в линка по-долу):
★ стандартен: 10 лв.
★ BUSTDOWN: 20лв.

BUSTDOWN билетът включва:Gourmet Street Food experience by Cookology & Amuse BoucheSUMMER ANOM∀LY PARTY се провежда с помощта на много приятни хора, които не поискаха лятото да си отиде толкова бързо: Aperol Spritz, Rolling Dogs, Cookology, Amouse Bouche, Hidropark Kazichene, Xbeachbar.