Чудесата на Зайн  - Tickets

Чудесата на Зайн

Available Чудесата на Зайн tickets

Narrow your results

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Чудесата на Зайн. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

НАЙ-МАЩАБНИЯТ ИЛЮЗИОНЕН СПЕКТАКЪЛ НА БАЛКАНИТЕ СЕ ЗАВРЪЩА !

Носителят на титлата ''Илюзионист на годината'' и купата Сенко пристига със своя спиращ дъха спектакъл !

ВАЖНО!!! Всеки закупил билет за ''Чудесата на Зайн'' получава и безплатен вход за замъкът в Равадиново ''Влюбен във вятъра''

Чудесата на Зайн ''Остани в България Промени България'' е магичен спектакъл като никой друг.

Подготвян повече от 7 години ''Чудесата на Зайн'' ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, Вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството. Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.

В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно във Вашето лично съзнание. "Чудесата на Зайн" е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага "Чудесата на Зайн" начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.Специален гост изпълнител в спектакъла е последният ученик на Астор- Джулиано , който е подготвил много магични изненади ! Този спектакъл е със специалната подкрепа на Национален Фонд Култура !