Горан Брегович  - Tickets

Goran Bregović

Горан Брегович  @ Oeticket.com

Get notified when we have tickets available.

Receive news about artist as soon as we do, directly to your e-mail.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Горан Брегович . Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Билетите за октомврийското турне на Горан Брегович са вече в продажба

10% отстъпка за първите 300 билета очаква меломаните

 

Продажбата на билети за есенното турне на Горан Брегович през октомври стартира. Първите  300 билета за всеки от градовете Варна (4 октомври, Дворец на културата и спорта), Велико Търново (5 октомври, ДКС „Васил Левски“)  и София (6 октомври, зала 1 на НДК)  са с 10% отстъпка. След изчерпването им билетите могат да бъдат закупени на стандартни цени между 35 и 65 лв., ето защо организаторите съветват феновете да се сдобият с ценните пропуски още от сега, за да се възползват от условията.

Както стана ясно, след двата концерта в Пловдив през миналата година, легендата на балканската музика и тази година ще гостува в България, този път за цели три концерта.  

Този път програмата, с която ще го видим на сцената заедно с прословутия „Оркестър за сватби и погребения“,  е The Best of Goran Bregovic – това означава че ще чуем 100% хитове, с които през годините музикантът радва хиляди по света със своето специфично звучение, почерпило вдъхновение от музиката на Балканите.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, Билетен център  НДК, Туристически информационен център Велико Търново и Дворец на културата и спорта Варна.