News

КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

УНИКАЛНО КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА СТОИЧКОВ: БИЛЕТ + DVD “СТОИЧКОВ – ИСТИНАТА ЗА ЛЕГЕНДАТА”    

21 dec.

 


Ексклузивна възможност за всички верни запалянковци на един от най-големите футболни таланти на всички времена - Христо Стоичков - стартира от днес, 21 декември. С покупката на билет за сблъсъка на титаните „50 години номер 8“, почитателите на носителя на Златна топка получават уникалната възможност да се сдобият с оригиналния DVD "Стоичков - истината за легендата“ на промоционална хит цена от 8,88 лв.


 


Уникалното предложение важи единствено чрез покупка на пропуск за „50 години номер 8“ от www.eventim.bg или от централния офис на компанията. Закупените пропуски могат да бъдат от всички ценови категории, за който и да е сектор на стадион „Васил Левски“.


 


"Стоичков - истината за легендата“ се превръща в най-гледания български документален филм, който е преведен на още 3 езика. Дискът показва триумфите и трудностите, кариерата и личния живот на българската легенда, и е част от личните фен колекции на знакови спортисти и личности като Хосе Карерас, Айтор Бегиристайн – Чики, Йохан Кройф, Хосе Мария Мингея, Наско Сираков и  Лъчезар Танев.