News

Малкият принц - отмяна

10 pro

Уважаеми клиенти,
На 08.12.2018 в 13:18 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на "Малкият принц - Моноспектакъл на Любен Кънев" на 11.12.2018 година:


"До всички, които са закупили билети за премиерата на моноспектакъла "Малкият принц" от Любен Кънев за 11.12.2018 година като организатор на събитието съобщаваме, че поради независещи от нас причини отменяме представлението. Възникналите технически причини в мястото на провеждането на моноспектакъла налага да го отменим на този етап. Моля да бъдем извинени и в срок до два месеца на всички закупили билети ще им бъдат върнати парите от нашите пратньори и места, откъдето са ги закупили. "


Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."


Краен срок за връщане на билетите 11.02.2019 г.