News

GRAVITY CO. в TERMINAL 1

ПРОМЯНА НА ДАТА

13 feb.

Уважаеми клиенти,

На 12.02.2019 в 18:33 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на събитието GRAVITY CO.  на 13.02.2019 г., Алба Теком ЕООД:


 


"За съжаление грипът не подминава и музикантите.
GRAVITY CO. няма как да бъдат физически в пълен състав за концерта на 13 февруари в Терминал 1, поради което се налага да отменим събитието. Съжаляваме за което и за възникналото неудобство, но причините са обективни и ни връхлетяват неочаквано, в последния момент. Пожелаваме бързо оздравяване!

*

НОВА ДАТА - 3 АПРИЛ 2019 Г., СРЯДА

След консултация с Gravity Co., Les Animaux Sauvages и Ерсин от Jeremy?, както и с оглед на заетостта на клуба, се спряхме на първата възможна дата - и това е 3 април, отново сряда. Закупените вече билети (както и направените резервации на места в клуба) ще важат и за новата дата без презаверка. Разбира се, за тези, които желаят да върнат билетите си, могат да го направят между 14.02.19.-15.03.19.

*Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ВАШИТЕ БИЛЕТИ И ДА СИ ГИ ПОЛЗВАТЕ НА 3 АПРИЛ!
Благодарим за разбирането."