News

Първата Жена - Стендъп Комедия с Петя Кюпова

отложено събитие

08 mar.

Уважаеми клиенти,


На 08.03.2020 в 14:19 ч. получихме следното съобщение от организатора на Първата Жена - Стендъп Комедия с Петя Кюпова на 8 март, Комеди БГ ЕООД:"Заради Корона се отмени Шоуто Първата Жена на Комеди Клуб София и Петя Кюпова в Зала 1 НДКПървата жена Петя Кюпова комедиПоради заповед на Министерски Съвет всички представления в страната се отменят.

Около 11:40 на 8ми Март 2020, Министерски Съвет взе решение да бъдат отменени за неопределен период от време културните и спортните мероприятия в страната.


Поради тази причина бяхме принудени да отменим шоуто на резидента на Комеди Клуб София, Петя Кюпова в Зала 1 НДК по случай 8ми март.


Изчакваме инструкции от НДК и Министерски Съвет и ще ви информираме в най-скоро време какво може да се направи с билетите.


От съображения за сигурност на населението ви съветваме да спазите препоръката на правителството и да избягвате места на които са струпани голям брой хора.


Петя Кюпова отмени грандиозното си събитие в Зала 1 НДК, заради Корона Вирус мерките на правителството.

За повече информация и съдействие за билетите, можете да се свържете с Комеди Клуб София във фейсбук или по телефон.


Във видеото долу, можете да научите от мениджъра на Комеди Клуб София и от Петя Кюпова какво точно се случи и какво знаят те до момента:


 Иван Кирков коментира, че за 8 годишната му история като промоутър на събития, никога до момента правителството никога до сега не е предприемало подобни мерки. Той заяви, че Комеди Клуб София няма да пести пари и усилия да направи преживяването на феновете най-лесно в създалата се ситуация."