News

ХРИСТО ШОПОВ

отменени представления

13 mar.

Уважаеми клиенти,


На 13.03.2020 в 18:54 ч. получихме следното съобщение от организатора на представленията на Христо Шопов,Миро Мюзик ЕООД:


"Уважаеми зрители,

Скъпи приятели,

Във връзка с решението на Народното събрание на Република България за обявяване на извънредно положение на територията на цялата страна от днес, 13.03.2020 г. до 13.04.2020 г. включително, в страната се преустановяват спектаклите, включени в програмата на залите за този период. Закупените билети за спектаклите, част от Национално турне-Христо Шопов - "Всяка година по същото време", "Догодина по същото време" и "Всичко или нищо" ще важат без необходимост от презаверяване към момента, за следващите дати на спектаклите, които ще обявим допълнително.

Предстоящите промени в програмата можете да следите на сайтовете и официалните страници на Eventim.bg, Христо Шопов и Сити Марк Арт Център във социалните мрежи.

Билети, закупени от тази система, при необходимост, могат да бъдат връщани от страна на Eventim.bg"


Процедура за връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.