News

ПОЕТИТЕ Live & Варна

Нова дата

20 май

Уважаеми клиенти,


На 20.05.2020 в 10:13ч. получихме следното съобщение от организатора на ПОЕТИТЕ Live & Варна, Интервюто ООД:
"Здравейте, морски хора!


 Преместваме "Поетите и Морето” (Варна -  3 юни) за 9 юли 2020 четвъртък. Много ни се иска да съберем всички хора, които искат да се срещнем, а през юни това едва ли ще е възможно. 


Билетите остават в продажба. Силно вярваме, че през юли ще се видим в пълния си блясък и без маски!


Бъдете здрави!"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок за връщане : 19.06.2020