News

Посещението на старата дама

cancelled

01 Jul

Уважаеми клиенти,

На 01.07.2021 в 11:27 ч. получихме следното съобщение от организатора на Посещението на старата дама, НАТФИЗ Кръстьо Сарафов:

„ПОРАДИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НА СПЕКТАКЪЛА “ПОСЕЩЕНИЕТО НА СТАРАТА ДАМА” в парк-театър „ Борисова градина“ на 04.07.2021г. СЕ ОТМЕНЯ.

МОЖЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ БИЛЕТИТЕ СИ НА МЯСТОТО, ОТ КОЕТО СТЕ ГИ ЗАКУПИЛИ.

МОЛИМ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.