News

Фестивал на Комедията Пловдив 2021 - 04.09.2021

промяна в участниците

02 Sep

Уважаеми клиенти,

На 02.09.2021 в 11:26 ч. получихме следното съобщение от организатора на Фестивал на Комедията Пловдив 2021, Дъ Комеди Клуб ЕООД:

„Скъпи приятели,

Със съжаление ви съобщаваме, че отпада участието на стендъп комедиантката Марина Орсаг и Мартина Ипша на 5-и Фестивал на комедията в Пловдив.

Поради Ковид рестрикциите екипът й е възпрепятстван да пътува.

Събитието на 4 септември няма да бъде отменено!

Ще имате възможност да гледате страхотно шоу с най-доброто от българската стендъп комедия!

Топ комедиантите от Комеди Клуб София ще излязат на сцената, за да ви забавляват с шегите си.

В шоуто участва създателят на Комеди Клуба – Иван Кирков. С него ще видите Петя Кюпова – резидент на Комеди Клуб София и Емо Йоцов, един от талантливите млади комедианти.

Всички закупени билети за 4 септември ще важат за съответната дата без промяна в мястото и часа.

Билетите могат да бъдат върнати на касите на Eventim.

При въпроси може да се свържете се с нас на телефон 0897 234 077 / 0884 505 855.

Шоутата на 3 и 5 септември остават без промяна и ще се проведат при всички необходими мерки.

Очакваме ви!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.