News

Акустичен концерт на Лидия Ганева

cancelled

28 Dec

Уважаеми клиенти,

На 28.12.2021 в 11:44 ч. получихме следното съобщение от организатора на Акустичен концерт на Лидия Ганева, Страйп Медиа ЕООД:

„Акустичния концерт на Лидия Ганева и музикантите Николай Христов (пиано) и Никола Панчев (китара), насрочен за 29 декември в Théatro в София, се отменя поради заболяване на певицата. Нова дата за концерта може да има евентуално напролет.

Билети могат да бъдат върнати до 9 януари 2022 г. включително през канала, от който са закупени.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 9 януари 2022 г.