News

SOFIA LIVE FESTIVAL - 25.06.2022 - LOLA MARSH

New date

27 Jun

Уважаеми клиенти,

На 27.06.2022 в 08:38 ч. получихме следното съобщение от организатора на SOFIA LIVE FESTIVAL - 25.06.2022 - LOLA MARSH, Авалон Мюзик ЕООД:

„Скъпи приятели!

За наше огромно съжаление, поради създалите се проблеми с летищния транспорт в цяла Европа, участието на LOLA MARSH на SOFIA LIVE FESTIVAL се наложи да бъде отменено. Ние като организатори, заедно с мениджмънта на групата положихме всички усиля, за да намерим алтернативен полет, с който LOLA MARSH да могат да пристигнат в София, но за съжаление това се оказа невъзможно.

Хубавата новина е, че веднага успяхме да насрочим нова дата и на 10-ти ноември ще видим на живо магичната израелска банда в SOFIA LIVE CLUB.

Всички закупени и нечекирани еднодневни билети за 25-ти юни, ще важат без презаверка за новата дата. В случай, че някой желае да върне еднодневния си билет, който не е чекиран, ще може да го направи от 27-ми юни до 1-ви юли на касата, от която го e закупил или като се свърже с EVENTIM.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 1 юли 2022 г.