News

Exclusive Actors Night - Габрово

New date

01 Aug

Уважаеми клиенти,

На 01.08.2022 в 18:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на Exclusive Actors Night - Габрово, Ажур–Пико ЕООД:

„Здравейте , 

Новата дата за отмененото събитие на 26.07.2022г - Габрово -“Ексклузивна Актьорска Вечер“ е 18.11.2022г - закупените билети ще бъдат валидни без презаверка!

Благодарим за разбирането !

С нетърпение ще очакваме да се видим на 18.11.2022г в Зала “Орловец “, да се посмеем и забавляваме заедно !

Бъдете здрави !

От екипа на П. К. “Ажур Пико“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.