News

Провинциални истории по Чудомир се отменя

30 kol

Уважаеми клиенти,

На 30.08.2022 в 11:05 ч. получихме следното съобщение от организатора на ПРОВИНЦИАЛНИ ИСТОРИИ ПО ЧУДОМИР, Арт Мюзик Ателие ЕООД:


Уведомяваме ви, че Събитието “Провинциални истории по Чудомир “ , предвидено за 31 август от 20ч в Експозиционен център Флора Бургас и Провинциални истории по Чудомир “ , предвидено за 1 септември от 19ч. в концертна зала на Градска художествена галерия “Борис Георгиев”се отменя.

Организаторите се извиняват за причиненото неудобство . 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.