News

Извънредно любовно положение - Перник

postponed

28 ruj

Уважаеми клиенти,

На 27.09.2022 в 19:53 ч. получихме следното съобщение от организатора на Извънредно любовно положение, Артвент ООД:

„Представлението „Извънредно любовно“, което трябваше да се играе на 27 септември в Драматичен театър „Боян Дановски“ в Перник, се отлага поради липсата на електричество, причинена от тежката буря в района.

Новата дата на постановката в града ще бъде обявена в следващите дни на страницата на Artvent във Facebook.

Билети могат да бъдат върнати през платформата, от която са закупени, до 6 октомври, включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  6 октомври 2022