News

MUSIC ON на Marco Carola идва в Двореца на културата

Промяна на локация

16 sep.

Уважаеми клиенти,

На 16.09.2022 в 11:21 ч. получихме следното съобщение от организатора на MUSIC ON SOFIA, СОЛАР САМЪР ФЕСТИВАЛ ООД:

„MUSIC ON на Marco Carola идва в Двореца на културата

след броени дни

Концептуалното събитие на легендарния диджей ще се проведе на

21 септември в зала 3 на НДК

Партито, което всеки петък събира хиляди фенове в Ибиса се пренася в София на 21 септември. Днес, YALTA CLUB обявиха смяна в локацията на събитието поради прогнозираните ниски температури и дъжд през следващата седмица. Зала 3 на Национален Дворец на културата е новото потвърдено място, където ще се изгради специалната сцена и декор на MUSIC ON. Създателят на събитието Marco Carola ще се качи зад пулта заедно с Michael Bibi, Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

Предвид променливите прогнози за времето в средата на следващата седмица, когато ще се проведе дебютното издание на MUSIC ON в България, екипът на YALTA CLUB взе решение да смени локацията, за да гарантира провеждането му и възможно най-доброто преживяване на публиката. Със смяната на локацията, капацитетът на събитието се променя и билети ще се продават до изчерпване на количеството. На всички, които притежават VIP билети се предлага опцията да доплатят за Backstage билет или да получат обратно разликата до Regular.

MUSIC ON е бранд, създаден в Неапол от Marco Carola, който предлага клубно звучене и събития по целия свят с единственото условие за качествена музика. Стандарт, който италианският диджей и продуцент поставя за всичко до което се докосне. От създаването и ръководенето на собствените му лейбъли (Design, Zenit, Question, One Thousands, Do.Mi.No. и Music On) през всеки от петте му албума, до резиденциите му в някои от най-легендарните клубове в света.

10 години след създаването на бранда, MUSIC ON вече е институция по целия свят и в сряда (21 септември) ще можем да се докоснем до нея. В състава на концептуалното събитие влиза и един от най-актуалните артисти на електронната сцена, Michael Bibi, който ще се впусне в b2b сет с Marco Carola. Ще посрещнем и още имена, които са част важна част от събитията- Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

За повече информация за събитието следете Facebook страницата на YALTA CLUB.

Билети за MUSIC ON може да закупите от Eventim, OMV, YALTA CLUB“

! Процедура за замяна на VIP билети за REGULAR - можете да върнете своя VIP билет и да получите REGULAR билет + разликата в сумата по следния начин:

Разликата в сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.