News

Ние сме Ку-Ку бенд - 26.09 - нова зала

25 sep.

Уважаеми клиенти,

На 25.09.2022 в 12:05 ч. получихме следното съобщение от организатора на Ние сме Ку-Ку бенд, СЕДЕМ-ОСМИ АД:

„Скъпи приятели във Враца,

поради влошената метеорологична прогноза за дъжд и ниски температури утре вечер се налага да проведем концерта на закрито в драматично-кукления театър в града. Ще проведем два концерта на 26.09.2022г. (понеделник) - от 18:00ч и от 20:30ч.

Молим всички, закупили билети в сектора за правостоящи, да заповядат на концерта от 18:00ч, а зрителите с билети за седящи места да присъстват на концерта от 20:30ч. Вратите на театъра ще са отворени за публика съответно от 17:00ч и от 20:10ч.

Тези от вас, които нямат възможност да посетят концертите в театъра, могат да върнат своите билети в рамките на 1 седмица до 04.10.2022г от местата, от които са закупени. “

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.