News

OPERA OPEN 2022: JESUS CHRIST SUPERSTAR

Промяна на дата

02 szept.

Уважаеми клиенти,

На 02.09.2022 в 16:15 ч. получихме следното съобщение от организатора на OPERA OPEN 2022: JESUS CHRIST SUPERSTAR, Държавна опера - Пловдив:


„- ИСУС ХРИСТОС СУПЕРЗВЕЗДА, ПЛАНУВАН ЗА 2.09. СЕ ОТМЕНЯ ЗА НЕДЕЛЯ /4.09.

- Всички билети важат без презаверка

Уважаеми зрители, поради неблагоприятни атмосферни условия, се налага преместването на спектакъла Исус Христос Суперзвезда от 2.09. на 4.09. /неделя/.

Часът и мястото на провеждане /Античен театър/ остават непроменени.

При невъзможност да посетите спектакъла на новата дата, може да презаверите билетите си за друго събитие от програмата на Опера Пловдив.

За допълнителна информация и запитвания - тел. 0877 633813“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  9 септември 2022