News

Some nice melodies…to share with friend

New date

28 sep.

Уважаеми клиенти,

На 28.09.2022 в 10:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на Some nice melodies…to share with friends, Сдружение Брас Асоциация:

“Във връзка с провеждането на парламентарни избори на 2 октомври 2022 и решението на ЦИК Национален Дворец на Културата да бъде преброителен пункт на бюлетините от Районните избирателни комисия на територията на град София, периметърът за достъп до клуб Сингълс и всички входове, водещи до вътрешността на сградата ще бъдат запечатани от 20ч на 30.09.2022 до приключване на работата на Районните избирателни комисии на 03.10.2022 г.

С оглед на създалата се ситуация концерт-промоцията на албума Some nice melodies… to share with friends се отлага за 12 октомври, от 20ч.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. Тези от вас, които нямат възможност да присъстват на обявената нова дата могат да върнат своите билети до 10 октомври 2022”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  10 октомври 2022